Serviciile

Cum va vom ajuta?

Va oferim eficientizarea activitatilor de personal, resurse umane si salarizare.

Dispunem de o diversitate de competente, personal calificat.

» Contabilitate financiara si de gestiune

Intocmim documentele contabile de sinteza si interpretam rezultatele activitatii economice ale societatii tale.

» Personal, Resurse Umane si Salarizare

Dispunem de o diversitate de competente, personal calificat, oferindu-va eficientizarea activitatilor de personal, resurse umane si salarizare.

» Audit financiar

In exercitarea calitatii de auditor financiar, exprimam o opinie independenta asupra situatiilor financiare si a componentelor acestora potrivit Standardelor Internationale de Audit si a reglementarilor CAFR.

» Consultanta fiscala

Monitorizam permanent schimbarile legislative si suntem pregatiti sa raspundem provocarii de a economisi bani din plata taxelor pentru clienti nostrii.

» Expertiza fiscala

Expertiza reprezinta cercetarea efectuata de un specialist cu calitatea de expert, cu scopul de a stabili adevarul intr-o anumita problema de litigiu. 

» Operatiuni Registrul Comertului

Nu trebuie sa mergi la Registrul Comertului sau la ANAF pentru a depune actele de infiintare firma. De asta ne vom ocupa tot noi.

» Servicii juridice

Audit Expert, in parteneriat cu firma de avocatura, “Gutoi si Mironescu” iti pune la dispozitie o serie de servicii juridice de business.

» Deplasari si servicii de curierat

Deplasarile si serviciile de curierat iti pot ocupa mult timp, echipa Audit Expert are personal care se ocupa cu grija si confidentialitate de toate actele tale.